День: 23.08.2024

День державного Прапора України – один із символів української державності.

Учениці 6-Б класу Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою долучилися до святкування державного свята країни, пригадали історію та культуру української незламної нації!

23 серпня – День Державного Прапора України.

Синьо-жовтий прапор є не лише офіційною емблемою держави, символом її незалежності. Знамено уособлює національну гідність та ідентичність, незламність, хоробрість і доблесть народу, який бореться за волю та свободу. Повага українців до ПРАПОРА підтверджується чималою кількістю фразеологізмів: стати під прапор, високо тримати прапор, не схилити прапора. Нині синьо-жовтий прапор – символ сміливості й самовідданості для світу

НАШОЇ КРАЇНИ КОЛЬОРИ

НАШОЇ КРАЇНИ КОЛЬОРИСьогодні український прапор — це прапор боротьби за право вільно жити у своїй країні, за право бути щасливими і процвітати. Дівчата 4 класу знають, що майбутнє залежить від кожного з нас, від нашої непохитності, нашої віри, нашої сміливості. Тому взяли участь в акції «Нашої країни кольори».

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

Наш синьо-жовтий прапор – символ нескореної нації!Сьогодні прапор України займає особливе місце у житті справжніх українців, ставши для них символом ЄДНОСТІ та ПЕРЕМОГИ! Він є втіленням національної єдності, честі, гідності й історії.