Вітаємо талановиту ученицю

Вітаємо талановиту ученицю Валерію Солорєву з перемогою у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Дослідник-2024» у номінації «Техніка». Цей конкурс надає можливість юним дослідникам з усієї України продемонструвати свої наукові здібності та інноваційні ідеї у різних галузях техніки.
Цього року учасники працювали над темою «Досліди-фокуси на основі оптичних явищ». У своєму проєкті «Досліди-фокуси «Таємнича пробірка» Валерія розробила та продемонструвати досліди-фокуси, що ґрунтуються на явищах заломлення та повного внутрішнього відбивання світла. Завдяки наполегливій праці та глибоким знанням, вона показала високий рівень наукової підготовки та творчого підходу до вирішення технічних завдань.
Ми пишаємося досягненнями нашої учениці та її наставника Оксани Мінченко, а також їхньою наполегливістю у досягненні високих результатів. Участь у конкурсі надала їм безцінний досвід, можливість зустрітися з іншими талановитими дослідниками та обмінятися ідеями, а також отримати цінні поради та рекомендації від кваліфікованих науковців.
Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!