День: 14.05.2024

Міста – герої України

«Міста – герої України». Під такою назвою пройшли уроки пам´яті у 7-А та 10 класах ліцею-інтернату. Волноваха, Гостомель, Маріуполь, Харків, Херсон, Чернігів, Буча, Ірпінь, Миколаїв, Охтирка – нові МІСТА-ГЕРОЇ України. Кожне з них має свою легенду, свій біль та втрати. Але усі вони – приклад незламного духу України! Які увійшли в історію героїчної боротьби за

Всеукраїнська олімпіада з географії

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії, яка проводиться на базі  природничого – географічного факультету СумДПУ ім. А. С.Макаренка. Учасниці олімпіади, виконуючи завдання теоретичного і практичного спрямування, продемонстрували творчий підхід, креативність і наполегливість.  Найкращі результати у вирішенні завдань та призові місця вибороли: Романцова Софія (10 клас) – Диплом І ступеня, Сапун Вікторія (11-Б клас)

Тренінг для юних рятувальників-пожежників

Для дружини юних рятувальників-пожежників «Hot stop» Глухівського ліцею-інтернату співробітники ДСНС Шосткинського районного управління в Сумській області провели тренінг. Дівчата та хлопці не тільки повторили правила пожежної та мінної безпеки, а й спробували свої сили у гасінні умовної пожежі зі справжнього пожежного ствола. Діти активно брали участь у демонстраціях та різноманітних вправах й отримали корисний досвід.